Home ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene Voorwaarden

ZWENNES INBOUWSTATION is gevestigd in Den Haag en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer 27301578. Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden van ZWENNES INBOUWSTATION.

 

 

1.0 - Prijzen

Alle genoemde prijzen van ZWENNES INBOUWSTATION zijn in euro's, inclusief 19% BTW en exclusief verzendkosten. Zo lang de overeenkomst niet definitief tot stand is gekomen, is ZWENNES INBOUWSTATION bevoegd de vermelde prijzen alsmede de voorwaarden te wijzigen. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u een definitieve bestelling plaatst bij ZWENNES INBOUWSTATION. Wanneer er prijsverhogingen na het plaatsen van uw bestelling plaats vinden dan zullen deze NIET aan u worden doorberekend. Wanneer er een prijsdaling plaats vind dan profiteert u hiervan WEL, tenzij u bestelling reeds aan u verzonden is. U gaat op het moment van het bevestigen van uw bestelling automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

 

 

2.0 - Bestellen

Alle omschreven en afgebeelde artikelen op de website van ZWENNES INBOUWSTATION, welke zijn voorzien van een bedrag, kunnen besteld bij ZWENNES INBOUWSTATION. ZWENNES INBOUWSTATION hanteert geen minimum bestelbedrag. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u van ons een orderbevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen. Wanneer uw gegevens dan kunt u ons hierover per e-mail berichten. Wanneer wij binnen 24 uur geen reactie van u hebben ontvangen, gaan wij er vanuit dat orderbevestiging correct is. Bij ZWENNES INBOUWSTATION is het in tegenstelling tot webshops WEL mogelijk achteraf nog producten aan uw definitieve bestelling toe te voegen. U dient dit uiteraard zelf per mail en binnen 24 uur na het plaatsen van uw bestelling aan ons te melden. Wanneer 24 uur na uw bestelling nog artikelen wenst toe te voegen aan uw bestelling dan kunnen wij u niet meer garanderen dat de artikelen in de zelfde levering geleverd worden.

 

ZWENNES INBOUWSTATION hanteert zo kort mogelijke levertijden en zal er dan ook alles aan doen de bestelde artikelen zo spoedig in huis te hebben. Uiteraard beschikt ZWENNES INBOUWSTATION ook over een winkel waar wij veel artikelen voorradig hebben. Wanneer een door u besteld artikel niet voorradig is zullen wij u hierover z.s.m. informeren en u op de hoogte brengen van de verwachte levertijd. Mocht de levertijd van een artikel toch langer blijken dan wij u hebben gemeld dan behoud u te allen tijde het recht uw bestelling te annuleren. Wanneer een artikel niet of slecht leverbaar blijkt behoud ZWENNES INBOUWSTATION uiteraard ook het recht uw bestelling te annuleren. Dit zal uiteraard altijd in overleg met de klant gebeuren.

 

U kunt geen rechten ontlenen aan uw koopovereenkomst.

 

 

3.0 - Betalen

Bij ZWENNES INBOUWSTATION heeft u de mogelijkheid om uw betaling via PIN of contant te voldoen.  

 

 

4.0 - Retourneren

U heeft het recht om de door u bij ZWENNES INBOUWSTATION gekochte artikelen binnen 5 werkdagen te retourneren onder de volgende voorwaarden:

 

4.1 - Het retourrecht geldt alleen voor ongebruikte artikelen welke in originele staat verkeren en zijn voorzien van de originele verpakking en inclusief originele factuur.

 

4.2 – Artikelen dienen volledig onbeschadigd en compleet te zijn. Wanneer er schade zichtbaar is zal ZWENNES INBOUWSTATION het door u gekochte artikel niet retour nemen.

 

 

5.0 - Persoonlijke gegevens

Om de bestellingen te kunnen verwerken, zullen uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een relatiebeheerprogramma van ZWENNES INBOUWSTATION. Daarnaast worden uw gegevens door ZWENNES INBOUWSTATION aangewend voor interne marketingdoeleinden, zoals bijvoorbeeld het toezenden van mailings. Wanneer u niet op de hoogte wenst te worden gehouden van aanbiedingen of acties dan kunt u dit melden en zullen uw gegevens uit ons systeem verwijderd worden. Uw gegevens zullen niet voor commerciële doeleinden aan derden ter beschikking worden gesteld. Uiteraard hanteert ZWENNES INBOUWSTATION bij het gebruik van uw persoonlijke gegevens de vigerende wet- en regelgeving.

 

 

6.0 - Aansprakelijkheid

ZWENNES INBOUWSTATION is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door ons geleverde producten. Tevens is ZWENNES INBOUWSTATION niet aansprakelijk voor de aantasting van kleur en materiaal als gevolg van het gebruik van de producten binnen, buiten alsmede het gebruik van de artikelen in auto’s en op boten. Door (weers)invloeden van buitenaf kan het uiterlijk of de kleur van het materiaal veranderen. ZWENNES INBOUWSTATION kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele gevolgen van een vertraagde levering en / of typefouten of onjuistheden in een door de klant aangeleverde teksten.

 

 

7.0 - Afbeeldingen en omschrijvingen

De inhoud van deze site is met grote zorgvuldigheid samengesteld. De artikelen op onze website worden zo duidelijk mogelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en omschreven. De kleuren van de afbeeldingen op de website kunnen als gevolg van beeldschermkwaliteit enigszins afwijken van de echte kleuren van onze producten. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Wij kunnen niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. ZWENNES INBOUWSTATION is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie van derden op de website.

 

 

8.0 - Vragen en opmerkingen

ZWENNES INBOUWSTATION streeft naar tevreden klanten en zal trachten eventuele klachten naar alle redelijkheid in onderling overleg op te lossen. Mocht u vragen, klachten, opmerkingen en/of suggesties hebben, dan stellen wij het op prijs als u het ons laat weten via de mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of ons postadres: Zonweg 30-32, 2516BM te Den Haag

 

 

9.0 - Copyright

Alle rechten zijn voorbehouden aan ZWENNES INBOUWSTATION. Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van ZWENNES INBOUWSTATION door derden worden gebruikt of verspreid.